NAVTC genomineerd voor ๐—”๐—บ๐—ฏ๐—ฎ๐˜€๐˜€๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ด๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—บ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ

Wij zijn erg blij dat wij รฉรฉn van de genomineerden zijn voor de Ambassade van de Verdraagzaamheid. De prijsuitreiking is een initiatief van de Stichting Eรฉn Land Eรฉn Samenleving in samenwerking met het Paleis van de Verdraagzaamheid en onder auspiciรซn van de Nederlandse Commissie van UNESCO.

De nominatie is bekend gemaakt op 20 mei 2020, de dag voorafgaande aan de Internationale UNESCO-dag van de Culturele Diversiteit en de winnaar wordt bekendgemaakt op 14 november 2020, voorafgaande aan de UNESCO-dag van de Verdraagzaamheid op 16 november. Vanaf september 2020 kan iedereen in Nederland via deze website haar of zijn stem uitbrengen.

Zie de website van Eรฉn Land Eรฉn Samenleving voor meer informatie over deze organisaties (http://eenlandeensamenleving.nl/nominaties-prijsuitreikingโ€ฆ/). De komende periode wordt steeds een genomineerde organisatie in de spotlights gezet. Vanaf september kan vervolgens iedereen in Nederland zijn stem uitbrengen.